Son Dakika
Bugün gerçekleştirilen AK Parti grup toplantısının sonunda, farklı partilerden istifa ederek AK Partiye geçiş yapan 5 belediye başkanı için tören düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’ye geçen belediye başkanlarına rozet taktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın ardından AK Parti’ye katılan 5 belediye başkanını tanıttı.
AK Parti grup toplantısında yaptığı açıklamada bu belediye başkanlarının AK Parti’ye geçişini ilan etti ve kararları için kendilerini tebrik etti. Grup kürsüsüne tek tek il milletvekilleriyle birlikte çağrılan yeni AK Partili Belediye Başkanları alkışlar eşliğinde yeni partilerinin rozetini aldı. Erdoğan da yaptığı açıklamada “Partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İşte o başkanlar:
Afyon Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan
Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin
Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin
Sakarya Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Önen
Siirt Baykan ilçesi Veyselkarani beldesi Belediye Başkanı Murat Akgün
BENZER HABERLER